Vacature: Supply chain manager Verkoop en Productie Orders

Nieuws
Published at Jul 9, 2018
 

40 uur per week


Wij zijn Yogi & Yousef, een jong en dynamisch bedrijf in gezonde voeding. We plukken heerlijke dadels en maken gezonde dadelproducten. In vier jaar tijd is de vraag naar Yogi & Yousef dadels sterk gegroeid en is ons assortiment behoorlijk uitgebreid. Retailketens in binnen- en buitenland verkopen ze. Producenten van gezonde voeding verwerken ze.

Wij zijn ons bedrijf gestart, om te laten zien dat samenwerking en vriendschap tussen culturen, letterlijk en figuurlijk, zijn vruchten afwerpt. We slaan een brug tussen Oost en West. Met onze dadels en dadelproducten bieden we een gezond en smaakvol alternatief voor zoete snacks, gemaakt met geraffineerde suikers en ongezonde toevoegingen.
 

Het proces
Onze dadels komen in Nederland binnen en worden opgeslagen in onze centrale magazijn. Vanuit hier worden onze dadels uitgestuurd naar verpaklocaties voor kleinverpakking en naar productielocaties voor verwerking tot smakelijke en gezonde dadelproducten.

De functie
We zijn op zoek naar een energieke en ervaren supply chain manager die ondernemend, daadkrachtig, analytisch en besluitvaardig is. Je houdt de voorraadniveaus van onze producten op meerdere locaties in de gaten, zodat de beschikbaarheid van de diverse producten altijd optimaal is. Je zorgt dat verkooporders op tijd worden opgehaald en afgeleverd. Je onderhoudt contact met het sales team en klanten over leveringen en lost (mogelijke) problemen snel op. Je zorgt dat inkoop-, productie- en verkooporders tijdig worden ingezet zodat onze dadelproducten op voorraad zijn.

Verder zorg je voor een goede relatie met onze productielocaties, magazijnen, toeleveranciers en klanten. Je werkt samen binnen een kleine team met enthousiaste collega’s in sales, kwaliteit en logistiek. Jouw taken bestaan oa uit:
-  Controle voorraaden;
-  Ondersteunen van salesorders;
-  Het tijdig inplannen van transport voor verkoopopdrachten;
-  Vinden van nieuwe transportlijnen voor nieuwe klanten;
-  Contact onderhouden met transporteur en klant voor leveringen;
-  Oplossen van (voorziene) problemen bij leveringen;
-  Het tijdig inplannen van opdrachten voor het verpakken van onze dadels bij onze productielocaties;
-  Het tijdig inplannen van opdrachten voor het produceren van dadelproducten bij onze externe productielocaties;
-  Het bestellen van productie- en verpakkingsmaterialen;
-  Het controleren/inslaan van verpakte dadels en geproduceerde dadelproducten (inclusief ingangscontrole, goederenontvangst en gereedmelden);
-  Aanbrengen van verbeteringen in productieprocessen;
-  Administreren van processen en rapportages opmaken.

Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt minstens 4 jaar ervaring in een vergelijkbare rol in de foodsector. Je kan goed overweg met:
-  Exact online of soortgelijke ERP systeem;
-  Nederlandse en Engelse taal;
-  MS Office;
-  Mensen.

Je bent in het bezit van rijbewijs en auto en bereid tot het maken van regelmatige reizen naar productielocaties en magazijnen. Persoonlijke eigenschappen:
-  Accuraat
-  Flexibel
-  Ondernemend
-  Analytisch
-  Goede sociale vaardigheden
-  Doorzettingsvermogen
-  Resultaat gericht
-  Positief ingesteld;

Werk je bij Yogi & Yousef dan:
1. Ben je onderdeel van een dynamisch bedrijf in gezonde voeding;
2. Werk je met enthousiaste, ambitieuze en positief ingestelde collega’s.
3. Lever je een waardevolle bijdrage aan de groei van Yogi & Yousef.

Ben je enthousiast, hou je van aanpakken en bouw je graag mee aan de verdere professionalisering en internationale uitbreiding van Yogi & Yousef?

Schrijf dan svp een email met motivatie en CV naar Yogi: jobs@yogiyousef.com