Stagiair(e) gezocht

Nieuws
Published at Apr 11, 2020
 

Internationale Marketing & Sales stage

Wil jij toffe marketing teksten schrijven voor de social media van een snelgroeiend internationaal bedrijf? Zie jij het wel zitten om bedrijven te benaderen en veel contact te hebben met klanten? Ben je enthousiast, proactief en neem jij verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de marketingafdeling van Yogi & Yousef zoeken wij een stagiair(e) Internationale Marketing & Sales die zowel zelfstandig als in een team kan werken, flexibel en resultaatgericht is. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met marketing, social media, sales en voeding.

Yogi & Yousef is een snelgroeiend bedrijf dat de lekkerste dadels teelt, plukt en importeert vanuit Saoedi-Arabië en verkoopt op de Europese markt. Onze dadels hebben een rijke smaak, zijn lekker zacht, smeuïg en zoet met een heerlijke karamel-achtige smaak. Yogi & Yousef is in 2013 ontstaan door een interculturele vriendschap tussen twee ondernemers, namelijk Yogi uit Nederland en Yousef uit Saoedi-Arabië.

Werkzaamheden
Wij bieden een uitdagende en leerzame stageplek binnen een snelgroeiend bedrijf dat actief is op de Nederlandse en Internationale markt. Mede doordat we een jonge onderneming zijn, is er veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling. Binnen zes maanden leer je niet alleen het bedrijf beter kennen, maar zul je ook direct contact hebben met klanten die verspreid zijn over de hele wereld. Daarnaast zul je meedenken over de marketingstrategie en de salesmanager ondersteunen in de werkzaamheden. Na een korte inwerkperiode, draai je volledig mee in ons team.
Onder je taken vallen o.a. het houden van marktonderzoek, het werven en onderhouden van klantcontacten, het organiseren van winkelpromoties, het doen van een projectonderzoek en het onderhouden en updaten van de social media platformen. Ook sta je op verschillende grote internationale beurzen in Londen, Parijs en vele andere gave steden! 

Waar zijn wij naar op zoek? Je volgt minimaal een hbo-opleiding in een commerciële richting en bent derde of vierdejaars student. Je hebt geen 9-5 mentaliteit, je staat open voor andere culturen, je bent representatief, je hebt overtuigingskracht, bent communicatief vaardig, enthousiast, zelfstandig en sales gericht. Je bent gedurende minimaal zes maanden fulltime beschikbaar en hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Daarnaast is het beheersen van een andere taal een pré.

Heb je interesse om ons team te versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief per mail naar admin@yogiyousef.com t.a.v. Mirjam van Driel